HAPPYSAD KONCERT EDYNBURGH


DATA:
 01.04.2016, Piatek
KLUB: Liquid Room
ADRES:  9C Victoria Street, Edinburgh EH1 2HE

DRZWI: 6.40 PM, KONCERT STARTUJE 7.45 PM

BILTEY: £19 (przedsprzedaz) £24 (w dniu koncertu)

REZERWACJE BILETÓW NA TEJ STRONIE PONIŻĘJ (REZERWACJE PAYPAL, NAJTAŃSZA OPCJA ) LUB SKLEPY:

 

Tickets Scotland, 127 Rose Street, Edinburgh, EH2 3DT 01312203234 – http://tickets-scotland.com

Ripping Records, 91 South Bridge, Edinburgh, EH1 1HN - 01312267010  - http://www.rippingrecords.com

LIMIT WIEKU:14+, WSZYSCY PONIŻEJ 16 ROKU ŻYCIA MOGĄ WEJŚĆ TYLKO POD OPIEKA OSOBY DOROSŁEJ  (18+) !

 

 


 

 

 

 

1 kwietnia 2016 po raz pierwszy w Szkocji  zagra jeden z najpopularniejszych polskich zespołów rockowych HAPPYSAD.

Zakończyliśmy już rezerwacje przez system PayPal, bilety jeszcze do nabycia w kasie klubu od godziny 18.40

 

REZERWACJA BILETÓW ( PROSZE PRZECZYTAĆ !!!! )

Po wciśnięciu przycisku BUY NOW poniżej zostaniecie państwo przekierowani na strone PAYPAL, gdzie należy wybrać ilość biletów oraz dokonać płatności kartą lub za pomocą konta Paypal.

Prosze o wydrukowanie strony z potwierdzeniem płatności lub email od PAYPAL. Bilety zarezerwowane przez internet będą do odebrania w kasie klubu w dzień występu od godziny 7.00PM na podstawie wydruku płatnośći oraz ID/karty płatniczej osoby która dokonała płatności.

NIE WYSYŁAMY PAPIEROWYCH BILETÓW !

BARDZO PROSZE O ZABRANIE ZE SOBA KARTY KREYTOWEJ ORAZ DOKUMENTU ZE ZDJĘCIEM, OCHRONA KLUBU MOŻE POPROSIĆ O OKAZNIE ID NA WEJŚCIU !

REZERWACJE INTERNETOWE PO DOKONANIU PŁATNOŚCI NIE PODLEGAJĄ ZWROTOWI !

LIMIT WIEKU:14+, WSZYSCY PONIŻEJ 16 ROKU ŻYCIA MOGĄ WEJŚĆ TYLKO POD OPIEKA OSOBY DOROSŁEJ !


Rezerwacja biletów oznacza zgode na powyższe informacje.

Pytania ? prosimy o kontakt : tickets@megayoga.co.uk lub 07877114717

Cena £19 +£1 booking fee

 


 

Happysad jest zespołem rockowym, założonym w 2001 roku w Skarżysku-Kamiennej. Od lat jest jednym z najpopularniejszych polskich zespołów, które sprzedają bilety na swoje koncerty. Zespół ma na koncie około 1000 koncertów w całym kraju, 5 złotych płyt i dwie platynowe oraz rekordy frekwencji w kilkunastu popularnych klubach w Polsce.

W lipcu 2004 nakładem S.P. Records ukazał się debiutancki album zespołu „Wszystko jedno”. W kwietniu 2007 magazyn Teraz Rock umieścił płytę „Wszystko jedno” wśród 50 najważniejszych albumów w historii polskiego rocka. Album ma status złotej płyty.

W październiku 2005 ukazał się drugi album zatytułowany „Podróże z i pod prąd”, który obecnie ma status złotej płyty.

W połowie roku 2006 w zespole nastąpiła zmiana perkusisty - Maćka Sosnowskiego zastąpił Jarosław Dubiński.

1 września 2007 podczas III edycji organizowanego przez zespół happysad festiwalu SKARfest miała miejsce premiera trzeciego krążka zespołu – „Nieprzygoda”. W połowie września album zyskał status najlepiej sprzedającej się płyty w Polsce (OLIS). Album ma status złotej płyty.

Koncertowe wydawnictwo DVD happysad "Na żywo w STUDIO" zyskało status złotej płyty już w dniu premiery, 24 listopada 2008, a w maju 2009 r. DVD uzyskało status platynowej płyty.

19 października 2009 miała miejsce premiera czwartego premierowego krążka pod tytułem "Mów mi dobrze". Obecnie album ma status platynowej płyty.

W październiku 2011 ukazało się jubileuszowe wydawnictwo „Zadyszka”, podsumowujące dziesięć lat działalności zespołu, składające się z dwóch płyt. Na pierwszym krążku 13 zaprzyjaźnionych zespołów gra utwory Happysad, a drugi to DVD z koncertem zespołu z Jarocina z udziałem urodzinowych gości.

Kolejne wydawnictwo nosi nazwę "Ciepło/Zimno" i znajduje się na nim 12. piosenek plus ukryty utwór ,,Stare miasto". Autorem okładki płyty jest rysownik Dawid Ryski. Premiera płyty miała miejsce 5 września 2012 r. I już w pierwszym tygodniu zawitała na pierwsze miejsce OLIS – listy najlepiej sprzedających się płyt w Polsce. Album ma status złotej płyty.
4 grudnia 2013 roku ukazało się kolejne wydawnictwo DVD i 2CD dokumentujące występ zespołu na Przystanku Woodstock w 2012 i – jako zdobywca Złotego Bączka – w 2013 roku.

W lutym 2014 roku zespół rozpoczął współpracę z producentem Marcinem Borsem, we współpracy z którym nagrał album “Jakby nie było jutra”, który w październiku 2014 r. zadebiutował na 1 miejscu OLIS, spotkał się z bardzo dobrymi recenzjami i w ciągu miesiąca zyskał status złotej płyty.

 

Skład zespołu:

Kuba Kawalec - wokal, gitara

Łukasz Cegliński – Pan Latawiec – gitara, wokal

Artur Telka – bas

Jarek Dubiński – Dubin – perkusja

gościnnie na koncertach:

Maciej Ramisz – instrumenty klawiszowe, gitara, wokal

Michał Bąk – saksofon, instrumenty klawiszowe

 

Dyskografia:

„Wszystko jedno” – 2004 r. (SP Records)

„Podróże z i pod prąd” – 2005 r. (SP Records)

„Nostress/Łydka” – 2006 r. – singiel (SP Records)

„Nieprzygoda” – 2007 r. (SP Records)

„Na żywo w Studio” – 2008 r. – 2DVD (Mystic Production)

„Na żywo w Studio” – 2009 r. – 2CD (Mystic Production)

„Mów mi dobrze” – 2009 r. (Mystic Production)

„Zadyszka” – 2011 r. – CD/DVD (Mystic Production)

„Ciepło/Zimno” – 2012 r. (Mystic Production)

„Przystanek Woodstock 2013” – 2013 r. (Złoty Melon)

„Jakby nie było jutra” - 2014 r. (Mystic Production)

Subscribe to our newsletter:

GALERIA: